Wij zijn een dienst van vaarwel.nl

Over ons

Over ons

Verklaringvanexecutele.nl is er om u te helpen als u bent aangewezen om een erfenis af te handelen. Alle juridische zaken die dan op uw pad komen, kunnen wij voor u oplossen. Om te beginnen: een verklaring van executele opstellen. Wij kunnen ook een aangifte erfbelasting opstellen.

Verklaringvanexectuele.nl is een website van Notariële Diensten BV. Over ons kunnen we vertellen dat wij zeer ervaren zijn.

Over ons
Foto Ineke Oostveen

Notariële Diensten is een professionele organisatie die duizenden verklaringen van erfrecht of van executele heeft opgesteld. Ook doen we al jaren aangiftes erfbelasting voor klanten. Wij hebben een team van deskundigen. Intern werken er kandidaat-notarissen en juridisch geschoolde medewerkers. Voor het afronden van de aktes werken wij met verschillende notarissen in het land. De verwerking van die aktes gaat via een zeer geavanceerd geautomatiseerd proces. Uiteindelijk stelt één van onze notarissen de akte vast.

klantenvertellen

KlantenVertellen

Dat onze klanten enorm tevreden zijn blijkt uit de zeer hoge waardering die zij ons geven. Op de onafhankelijk beoordelingssite Klantenvertellen.nl staan wij een 9.3

Visie

Wij willen het recht toegankelijk maken en houden. Daarom zijn onze prijzen relatief laag. Bovendien helpen wij onze klanten zoveel mogelijk. Dat doen we in begrijpelijke taal en niet in lastige juridische zinnen.

De kern van ons werk is dat wij zelf zoveel mogelijk uitzoeken via geautomatiseerde systemen. Daarom hoeft u zo min mogelijk te doen. Bovendien door het uitwisselen van gegevens kunnen er ook geen fouten gemaakt worden.

Andere aktes

Notariële Diensten maakt ook andere aktes zoals royementen van afgeloste hypotheken. U kunt ons ook een aangifte erfbelasting laten opstellen. Door onze jarenlange ervaring betaalt u in ieder geval nooit teveel erfbelasting.

Over Ons ND

Wij zijn een dienst van vaarwel.nl